Erpe zonwering

Zonnescherm

Zonnewering

Zonneschermen – Referenties

Zonnescherm V296 Santos Verano gemonteerd in Hoogland vlak bij Amersfoort (03-mei-18)

Bij onze klant in Hoogland vlak bij Amersfoort hebben wij een Santos V296 in de Structuurkleur VS 716 van Verano gemonteerd. De afmeting is  590cm breed bij 350cm. Verleden jaar hebben wij exact hetzelfde scherm bij de buren al gemonteerd, beide met Somfy RTS motor met draadloze schakelaar Smoove.

We hopen dat de klanten veel plezier mogen beleven van hun mooie Santos V290 zonnescherm , dat zal zeker wel lukken met de mooie zomerse dagen die eraan komen.
De maximale breedte is 6.00 meter met een maximale uitval van 3,5 meter. Het is een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Op dit zonnescherm zit maar liefst 5 jaar volledige garantie. In de showroom van Erpé zonwering kunt u meer informatie vinden over dit zonnescherm.

Cassita knikarmschern geplaats in Utrecht (14-apr-18)

De familie Verlee uit Utrecht wilde graag een Zonnescherm  om hun complete terras te beschutten. Via Erpé zonwering kozen ze voor het Weinor scherm de Cassitta nikarmscherm met een breedte van 5,3 en uitval van 3 meter. Op zonnige dagen geniet de familie nu van een heerlijk koel en vooral schaduwrijk terras. 

ROBUUST KNIKARMSCHERM

De Weinor Cassitta is een elegant knikarmschem van Weinor, die met diverse opties aangepast kan worden naar uw wensen. Het knikarmscherm heeft extra verstevigde Longlife knikarmen, waardoor het nog beter bestemd is tegen wind. Elektrisch uitgevoerd en optioneel met led-verlichting in de onderlijst. Zo kunt u de sfeer in uw tuin of terras optimaal versterken.

Cassita II Led van Weinor geplaats in Huis ter Heide (31-mrt-18)

Ondanks de zware regen en code geel in het hele land, hebben onze bikkels toch het eerste zonnescherm van het jaar gemonteerd ! 

En wat voor eén, een juweel onder de schermen. Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II Led van Weinor de perfecte overeenstemming met moderne woontrends.

SLECHTS TWEE WANDAANSLUITINGEN NODIG

Zelfs bij grote breedtes tot 5,5 m vereist de weinor Cassita II slechts twee wandaansluitingen.

Allebei de steunen zijn met Injectiemortel HIT-HY 200-A 500/2 van Hilti in het beton verankerd.  Zo kan er per verankering 2400kg aan hangen.

Zonnescherm Porto type V225 van Verano (11-mrt-15)

Voor de prachtige modezaak Zensa te Soest hebben wij 3 Porto knikarmschermen type V225 mogen monteren. Het was een zware klus, maar het resultaat is er ook naar. Een zeer verzorgde uitstraling, chique en uitnodigend. De Porto is een zeer betaalbaar knikarmscherm, veel verkocht en kwalitatief een topper.

Ipanema V280 Verano (11-mrt-15)

Voor een klant in Amersfoort hebben wij een mooi knikarmscherm type Ipanema V280 gemonteerd. Dit zonnescherm is 1 van de meest verkochte buitenzonweringen binnen het programma van Verano Nederland. Een mooi compacte gesloten cassette, elektrisch bedienbaar d.m.v een Somfy RTS motor en Telis 1 afstandsbediening.
Heerlijk in de schaduw met een knikarmscherm van Erpe zonwering!
Heel veel plezier ervan en tot ziens!

Wij hebben 2 stuks 3-buis knikarmschermen type Monte Carlo V380 van Verano geplaatst in Soestduinen. De schermen zijn geleverd in een mooie antraciet kleur, voorzien van een Somfy RTS motor met afstandbediening. Deze zonneschermen houden uw huis koel en aangenaam. Het team van Erpe zonwering is blij met de leuke reactie in ons gastenboek. Betere reclame kunnen wij ons niet wensen toch?
Kijk voor scherpe aanbiedingen en de beste prijs in onze showroom!

Reactie van onze klant op www.erpezonwering.nl:
Bij de eerste kennismaking straalt het bedrijf al direct betrouwbaarheid en vakmanschap uit. Dit blijkt later in alle facetten van deze organisatie waar te worden: van directie tot monteurs. Met name de betrouwbaarheid garandeert dat cliënten “hun” bedrijf ook trouw blijven. Wat een verademing om in onze nieuwe omgeving zo’n oase te vinden. Met vriendelijke groet,
Marjolein en Harry Warmink (Soestduinen)

Deel:

Facebook ShareURL