Inside Blinds

INSIDE Blinds ontwerpt en produceert diverse innovatieve producten op het gebied van raamdecoratie en binnenzonwering, waaronder vouwgordijnen en de unieke Squid-serie. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie voor een afwijkend raam of een oplossing voor een specifiek zonwering probleem, INSIDE Blinds biedt maatwerkoplossingen die voldoen aan uw behoeften. Bezoek onze showroom in Soesterberg en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw binnenhuisarchitectuur.

Inside blinds
Inside Blinds

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn creëert warmte, gezelligheid en geeft uw huiskamer een sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast heeft dit type zonwering ook vele praktische kenmerken, zoals verbetering van de akoestiek, heeft een isolerende of zelfs een brandwerende werking.

Voor ieder type raam een maatwerk vouwgordijn oplossing

Ook voor grotere raampartijen speciale XXL vouwgordijnen verkrijgbaar

Dakramen en veranda’s zijn geen probleem

Inside Squid

De serie Squid van Inside is echt een uniek product, voor ieder zonwering probleem heeft Squid wel een oplossing. Het product is eenvoudig op maat te maken, en doormiddel van zelfklevend materiaal op ieder type raam te monteren. De materialen die gebruikt worden zijn hittebestendig en vochtwerend, dus ook in de badkamer is de Squid prima te gebruiken.

Inside Blinds
Inside blinds

Inside rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal als u fan bent van een strak interieur. En door de vele verschillende kleuren materialen zijn er oneindig veel combinatiemogelijkheden. Dus 100% zekerheid dat het gewenste eindresultaat wordt gerealiseerd met de rolgordijnen van INSIDE Blinds.

Voor ieder type raam een maatwerk vouwgordijn oplossing

Ook voor grotere raampartijen speciale XXL vouwgordijnen verkrijgbaar

Dakramen en veranda’s zijn geen probleem

Gordijnen

Met een gordijn of overgordijn is je huis echt af. Want dan pas ontstaat er een gevoel van huiselijkheid, comfort en privacy. Gordijnstoffen zijn er in meerdere uitvoeringen en kleuren, en ook heeft ieder type stof weer zijn eigen karakteristieken en kenmerken. Erpé kan u hier natuurlijk perfect in adviseren, in onze showroom in Soesterberg kunnen wij u ook verschillende stoffen laten zien en voelen. Dus kom gerust eens langs!

Inside blinds

Automatische bediening

Automatisch de rolgordijnen laten zakken als de zon op het raam schijnt, of de overgordijnen sluiten als de zon onder gaat, het kan allemaal met de Smart Home oplossing van Somfy. Stille motoren gecombineerd met een intelligente app, zorgt er voor dat je vanuit de luie stoel je zonwering kan bedienen.

 
Aanvragen
ADVIES

Vraag vrijblijvend advies aan en één
Van onze zonweringsspecialisten neemt
Contact met je op.

Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-