Over ons

Bent u op zoek naar hoogwaardige zonwering die perfect aansluit op uw wensen en behoeften? Maak kennis met ERPÉ Zonwering, uw vertrouwde partner sinds 1998. Wij zijn Margreet en John van de Tak, de gepassioneerde eigenaren die met trots een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenzonwering aanbieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Erpe zonwering
Erpe zonwering

Uw Perfecte Stijl Binnen Handbereik!

De collectie moet voldoen aan voldoende keuze materiaal, up to date met de trends van nu en uiteraard een goede kwaliteit met daaraan verbonden een goede prijsverhouding. Stilstand is achteruitgang en daarom worden er steeds weer nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd.

Laat u adviseren door onze experts die er in opgeleid zijn er iets moois van te maken en niet geheel onbelangrijk, binnen uw budget te blijven! Wij hebben regelmatig acties en zeer scherpe aanbiedingen. Komt u gewoon eens langs in de showroom in Soesterberg en laat u overtuigen door onze prachtige presentatie en ervaren vakmensen, de koffie staat altijd klaar en u kunt gratis parkeren voor de deur !

Graag voorstellen!

Wij zijn Margreet en John van de Tak. ERPÉ, eigenaren sinds 1998 is gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering voor zowel de particulieren alsmede de zakelijke markt. Achter de mooie showroom vindt u de fabriek waar veel van onze producten door eigen vakmensen worden vervaardigd. Door onze eigen productieafdeling kunnen wij maatwerk op topkwaliteit leveren met een zeer scherpe prijs.

Erpé zonwering is aangesloten bij brancheorganisatie Romazo

Erpe zonwering
Aanvragen
ADVIES

Vraag vrijblijvend advies aan en één
Van onze zonweringsspecialisten neemt
Contact met je op.