Somfy

Elektrische zonwering voor je terras van Somfy bij Erpé Zonwering

Wanneer je op zoek bent naar zonwering voor je terras, heb je bij Erpé Zonwering een ruime keuze aan typen, merken, kleuren en kwaliteiten. Een erkende zonweringspecialist staat voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden, inclusief de optie voor elektrische bediening met behulp van Somfy. Somfy biedt namelijk de juiste motor voor je zonnescherm om zo maximaal comfort te bieden.

Somfy

Zonnescherm of Knikarmscherm
Dit comfortabele en veelgebruikte type terraszonwering is uitstekend te automatiseren. Voorzien van 2 of meer knikarmen waardoor je gemakkelijk onder het scherm door kunt lopen. De voorlijst en behuizing sluiten goed af ter bescherming van het doek en draaiende delen. Dankzij de juiste motor van Somfy is het bedienen van het zonnescherm een fluitje van een cent.

Pergola of Terrasoverkapping
Een Pergola zonwering is een zelfdragende lichte terrasoverkapping voor aanbouw. De pergola heeft staanders waarvan de voorlijst met het zonweringsdoek over geleiders naar voren geschoven wordt. Dit type zonwering is tegenwoordig zeer populair en in allerlei varianten beschikbaar. Bij Erpé Zonwering kun je kiezen voor de elektrische bediening van Somfy en genieten van maximaal comfort op je terras.

Wil je meer weten over onze verschillende typen zonweringen en de mogelijkheden van elektrische bediening met Somfy? Kom dan langs in onze showroom in Soesterberg, tussen Amersfoort en Utrecht, en laat je adviseren door onze vakspecialisten.

Onze stijlvolle, slimme buitenzonnewering

Welke stijl en kleur buitenzonwering past bij uw woning en wat voor mogelijkheden heeft de ideale zonwering voor u? Erpé Zonwering heeft onder andere markiezen, rolluiken, zonneschermen, uitvalschermen, screens, ritzscreens en iO Homecontrol in het assortiment. Vraag direct een offerte op. Al uw voorzieningen op afstand bedienen met Somfy.

Somfy

Op zoek naar een Somfy Expert?

De showroom van Erpé Zonwering is gevestigd aan de Sterrenbergweg 7 te Soesterberg, tussen Amersfoort en Utrecht in. U kunt 6 dagen per week terecht in onze showroom om u te laten inspireren en adviseren door onze vakspecialisten. Ons gehele zonwering assortiment.

Aanvragen
ADVIES

Vraag vrijblijvend advies aan en één
Van onze zonweringsspecialisten neemt
Contact met je op.

Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-