Weinor

Als officieel Weinor dealer kan Erpé u voorzien van zonneschermen, pergola zonwering, ritzscreens en windschermen. Van advies tot aan de installatie zullen wij er voor zorgen dat u voorzien wordt in uw wensen.

De producten van Weinor zullen u zeker niet teleurstellen, en de oplossing die u zoekt zal zeker beschikbaar zijn in de populaire serie zoals de Cassita, Opal of Kubuta. En als u dan echt een mooie uitstraling wilt creëren, voeg dan led verlichting toe aan uw zonwering.

Weinor
Weinor

Zonneschermen

Zonneschermen uit de populaire Weinor serie genaamd Cassita, Kubata, Opal en Semina kunnen allemaal uitgerust worden met led verlichting. Dit is ‘s avonds niet alleen sfeervol en gezellig, maar uiteraard ook hartstikke praktisch. Een ander voordeel is dat deze schermen allemaal in een cassette opgerold worden, en het scherm dus beschermd is tegen alle weersinvloeden die we in Nederland kennen.

Pergola zonwering

Pergola zonwering biedt u de mogelijkheid om maximaal van uw buitenterras te genieten, ongeacht hoe het weer op dat moment is. Het zorgt voor schaduw tegen de hete zon, houd u droog bij een zomerse bui en is tevens bestendig tegen een stevige wind. En ‘s avonds kunt u sfeervol ontspannen door de ingebouwde led-verlichting (optioneel verkrijgbaar).Een veel verkocht scherm is de Plaza Viva.

Weinor
Weinor

Verticale zonwering

Dit type zonwering beschermt u tegen de oogverblindende zon en zorgt ervoor dat binnenruimtes minder snel opwarmen. Ook creëert u een gevoel van privacy op uw terras, balkon of serre. En dankzij de compacte manier van montage, is dit type zonwering eigenlijk overal toe te passen. Weinor heeft 2 modellen, namelijk de Paravento en de VertiTex.

Zijzonnescherm / Windscherm

Een windscherm en zonnescherm tegelijk, dat is het model Paravento. Dit stijlvolle en voordellige scherm kan praktisch overal gemonteerd worden. En u kunt zelf een mooi doek uitkiezen uit de Weinor doekcollectie, die precies past bij uw huis of andere omgeving waar u het scherm wilt plaatsen. Dus als u een flexibele oplossing zoekt i.p.v een vaste opstelling, dan is de Paravento ideaal.

Weinor

Echtheidscertificaat

Wie voor Weinor kiest, kan vertrouwen op Duitse topkwaliteit. Daarom heeft Weinor het “echtheidscertificaat” in het leven geroepen. Dus vraag bij aanschaf naar dit certificaat, want dan bent u verzekert van de volle 100% kwaliteit en behoud het product zijn waarde bij eventuele doorverkoop.

Aanvragen
ADVIES

Vraag vrijblijvend advies aan en één
Van onze zonweringsspecialisten neemt
Contact met je op.

Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-