Zonnenschermen

Buitenleven

Zonneschermen – Referenties

Zonnescherm V296 Santos Verano gemonteerd in Hoogland vlak bij Amersfoort (03-mei-18)

Bij onze klant in Hoogland vlak bij Amersfoort een Santos V296 in de Structuurkleur VS 716 van Verano gemonteerd afmeting 590cm breed bij 350cm uitval. Verleden jaar hebben wij exact hetzelfde scherm bij de buren al gemonteerd beide met Somfy RTS motor met draadloze schakelaar Smoove.


We hopen dat de klanten veel plezier mogen beleven van hun mooie Santos V290 zonnescherm , dat zal zeker wel lukken met de mooie zomerse dagen die eraan komen.
De maximale breedte is 6.00 meter met een maximale uitval van 3,5 meter. Het is een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Op dit zonnescherm zit maar liefst 5 jaar volledige garantie. In de showroom van Erpé zonwering kunt u meer informatie vinden over dit zonnescherm.

Cassita knikarmschern geplaats in Utrecht (14-apr-18)

De familie Verlee uit Utrecht wilde graag een Zonnescherm  om hun complete terras te beschutten. Via Erpé zonwering kozen ze voor het Weinor scherm  de Cassitta nikarmscherm met een breedte van 5,3 en uitval van3 meter. Op zonnige dagen geniet de familie nu van een heerlijk koel en vooral schaduwrijk terras.bediend met de Conexion app van Somfy

ROBUUST KNIKARMSCHERM

De Weinor Cassitta is een elegant knikarmschem van Weinor, die met diverse opties aangepast kan worden naar uw wensen. Het knikarmscherm heeft extra verstevigde Longlife  knikarmen, waardoor het nog beter bestemd is tegen windvlagen.  elektrisch uitgevoerd en optioneel met led-verlichting in de onderlijst. Zo kunt u de sfeer in uw tuin of terras optimaal versterken.

Cassita II Led van Weinor geplaats in Huis ter Heide (31-mrt-18)

Ondanks de zware regen en code geel in het hele land, vanwege zware windstoten, hebben onze bikkels toch het eerste zonnescherm van het jaar gemonteerd ! in Huis ter Heide

En wat voor eén, een juweel onder de schermen. Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II Led van Weinor de perfecte overeenstemming met moderne woontrends.

SLECHTS TWEE WANDAANSLUITINGEN NODIG

Zelfs bij grote breedtes tot 5,5 m vereist de weinor Cassita II slechts twee wandaansluitingen.

allebij de steunen zijn met Injectiemortel HIT-HY 200-A 500/2 van Hilti in het beton verankerd

zo kan er per verankering 2400kg aan hangen

Zonnescherm Porto type V225 van Verano (11-mrt-15)

Voor de prachtige modezaak Zensa te Soest hebben wij 3 Porto knikarmschermen type V225 mogen monteren. Het was een zware klus maar het resultaat is er ook naar. Een zeer verzorgde uitstraling, chique en uitnodigend. De Porto is een zeer betaalbaar knikarmscherm, veel verkocht en kwalitatief een topper.

Ipanema V280 Verano (11-mrt-15)

Voor een klant in Amersfoort hebben wij een mooi knikarmscherm type Ipanema V280, gemonteerd. Dit zonnescherm is 1 van de meest verkochte buitenzonweringen binnen het programma van Verano Nederland. Een mooie compacte gesloten cassette, elektrisch bedienbaar d.m.v een Somfy RTS motor en Telis 1 afstandsbediening.
Heerlijk in de schaduw met een knikarmscherm van Erpe zonwering!
Heel veel plezier ervan en tot ziens!

Zonnescherm V380 van Verano in Soestduinen geplaatst (11-mrt-15)

Wij hebben 2 stuks 3-buis knikarmschermen type Monte Carlo V380 van Verano uit Best geplaatst in Soestduinen, gemeente Soest. De schermen zijn geleverd in een mooie antraciet kleur, voorzien van een Somfy RTS motor met afstandbediening. Deze zonneschermen houden uw huis koel en aangenaam. Het team van Erpe zonwering is blij met de leuke reactie in ons gastenboek. Betere reclame kunnen wij ons niet wensen toch?
Kijk voor scherpe aanbiedingen en de beste prijs in onze showroom!

Reactie van onze klant op www.erpezonwering.nl:
Bij de eerste kennismaking straalt het bedrijf al direct betrouwbaarheid en vakmanschap uit. Dit blijkt later in alle facetten van deze organisatie bewaarheid te worden: van directie tot monteurs. Met name de betrouwbaarheid garandeert dat cliënten “hun” bedrijf ook trouw blijven. Wat een verademing om in onze nieuwe omgeving zo’n oase te vinden.
Met vriendelijke groet,
Marjolein en Harry Warmink (Soestduinen)

Deel:

Facebook ShareURL

Met de aanschaf van een zonnescherm V282 – Oviedo in september of oktober geniet je optimaal van de nazomer, ben je vroeger dan ooit voorbereid op het voorjaar en bespaar je bovendien €300 op je aankoop!