Erpe zonwering

65 mm houten jaloezieën

Erpe zonwering

Koffietijd | Door de 65mm houten Jaloezieen wordt de keuken een knusse zitplek. De witte kleur past perfect bij het lichte interieur. Heerlijk voor een rustmomentje ☕ Jaloezieën. Tot 360 cm breed is nu mogelijk bij Erpé zonwering Soesterberg of u nu voor de 65mm of 50mm gaat ze kunnen beide tot 360cm breed. Gaat u uw huis verbouwen, of bent u uw oude jaloezieën of lamellen zat? Deze trendy houten jaloezieen van Zonnelux zijn de perfecte oplossing. U kunt deze namelijk helemaal naar uw smaak en stijl opmaken. U kiest zelf de kleur van de houten jaloezieën en daarnaast heeft u de keuze om de jaloezieën met ladderband of met ladderkoord te laten produceren. Ook kunt u zelf bepalen of de bediening rechts of links komt te hangen. Kortom, de houten jaloezieën worden compleet naar wens geproduceerd.

Luxaflex Houten jaloezieën & Luxaflex Duette Shades Gemonteerd in Huis ter Heide Utrecht (02-mei-18)

Onlangs gingen wij voor ons nieuwbouw huis op zoek naar raamdecoratie. We besloten naar de showroom van Erpé zonwering te gaan om. Daar viel ons oog echter direct op de houten jaloezieën van Luxaflex met de brede lamellen van 50 mm en de 38mm ladderband. Deze prachtige oplossing biedt ons de voordelen van jaloezieën met de luxe uitstraling van shutters en is voor ons de ideale raamdecoratie!

Daarbij kozen wij ook voor Luxaflex Duette Shades Top Down / Bottom-Up.
Met de veelzijdige Top Down / Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® Kunnen wij op allerlei manieren positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beide. Zo hebben wij tegelijkertijd natuurlijk licht én privacy.

Houten jaloezieën 50 mm Verano Blaricum (31-mrt-18)

Voor alle mensen die bang zijn voor zwart… Dit is het bewijs dat zwarte jaloezieën heel chic, sfeervol en bomvol karakter zitten!

Hoe mooi kunnen 50mm houten jaloezieën zijn. Wij hebben 20 stuks van Verano geplaatst in Blaricum.

Houten jaloezieën 50mm extra breed is ons nieuwste product, deze kunnen wij produceren tot 360cm breed!

Deel:

Facebook ShareURL
Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-