Jouw partner in

CASSITA II van Weinor

Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II Weinor de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De optisch gereduceerde tweepuntsophanging ondersteunt het moderne design.

  • Slank;
  • Puristisch;
  • Bekroond met 3 design awards.

Glasafdichting

Minimalistisch design

De Cassita 2 kenmerkt zich door een minimalistisch design. Als het scherm is ingeklapt, heeft de cassette die hem beschermt een stijlvolle ovalen vorm. Voor het bevestigen van dit zonnescherm zijn twee wandaansluitingen nodig. De ophanging is zo goed mogelijk onzichtbaar gemaakt. Dit type scherm past vooral goed bij moderne woningen. Ook is het mogelijk LED-verlichting in de kast te verwerken. Erpé Zonwering komt de Cassita 2 graag voor u monteren.

Toegerust met weersensor

Met een Biconnect zender erbij is het zonnescherm met een handzender te bedienen. Ook is het mogelijk om weersensoren aan te sluiten, zodat het scherm automatisch uitklapt. Zo kunt u kiezen voor sensoren die reageren op zon, wind en/of regen. Deze zijn aangedreven door zonne-energie of door een elektrische aansluiting. Ook is het mogelijk terrastechniek met io-homecontrol van somfy besturen.

  • Maximum Breedte: 5500 MM
  • Maximale uitval: 3000 mm
  • Instelling hellingshoek: 5 tot 45 graden


De Longlife arm waar het scherm aan hangt kan een hoge windbelasting aan, ideaal met het soms wispelturige Nederlandse weer. Wanneer het scherm is ingeklapt, is het beschermd tegen eventuele beschadigingen.

Erpe zonwering
Erpé zonwering
“We zijn in positieve zin
Uit ons jasje gegroeid”
Kwaliteit en duurzaamheid zijn essentieel voor buitenzonwering. Het moet bestand zijn tegen weersinvloeden zoals vocht, kou, warmte en wind. Kwaliteit en duurzaamheid zijn essentieel voor buitenzonwering. Het moet bestand zijn tegen weersinvloeden zoals vocht, kou, warmte en wind.

Vraag direct je offerte aan voor jouw

CASSITA II van Weinor

Aanvragen
ADVIES

Vraag vrijblijvend advies aan en één
Van onze zonweringsspecialisten neemt
Contact met je op.

Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-