Duette shades van luxaflex

Duette® Shades van Luxaflex

In Utrecht Bij het bedrijf Monitorlinq 10 Luxaflex Duette Shades gemonteerd top down / bottom up De bediening via een trekkoord is standaard voor de 25 mm en 32 mm shades. Deze houden op warme dagen optimaal zon en warmte tegen en zorgen voor de juiste lichtinval. De duettes eenvoudig te reguleren met de bediening. Het personeel merkt dat het op kantoor nu veel aangenamer is geworden! veel werkplezier toegewenst.De duettes van Luxaflex kunnen op maat gemaakt worden en zijn geschikt voor iedere woning of kantoor. Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.of kom langs in onze showroom.

Duette® Shades van Luxaflex (01-apr-18)

15 Duette® Shades van Luxaflex gemonteerd, Top down / Bottom up in Loosdrecht allemaal op speciale steunen gezet voor kunstof kozijnen. zonder te boren en te schroeven. Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen. Daarom heeft Luxaflex® de Duette® Shades ontworpen om uw huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Wij wensen de bewoners veel plezier met hun aankoop bij Erpé zonwering Deze klant is klaar voor de Paasdagen!

Deel:

Facebook ShareURL

Met de aanschaf van een zonnescherm V282 – Oviedo in september of oktober geniet je optimaal van de nazomer, ben je vroeger dan ooit voorbereid op het voorjaar en bespaar je bovendien €300 op je aankoop!