Erpe zonwering

Energiebesparende maatregelen met buitenzonwering en raamdecoratie

Verano Santos v292

Het regelen van het binnenklimaat is voor veel huishoudens een belangrijke kostenpost. Wanneer het lukt om effectief te besparen op energie zul je dat snel merken in je portemonnee. In de winter gaat er in een woning veel warmte verloren via de ramen. ’s Zomers zijn de ramen de plek waar de warmte je woning binnentreedt. Met zonwering kies je voor energiebesparende maatregelen, omdat je de isolatiewaarde van je ramen verbetert.

Bespaar energie met buitenzonwering

Rolluiken en ritsscreens aan de buitenkant van je woning zorgen voor een effectieve manier van energiebesparende maatregelen. Hoe? Door het creëren van een extra luchtspouw waardoor warmte minder snel je huis verlaat en koude lucht niet naar binnen komt. Wil jij graag je energierekening verlagen en tegelijkertijd het comfort in je woning verhogen? Dan is buitenzonwering de oplossing die je zoekt. Het is niet alleen effectief, maar ook nog eens een duurzame keuze.

Gebruik rolluiken en ritsscreens op de juiste manier en bespaar energie in zowel de winter als de zomer. Investeer in buitenzonwering en profiteer van een hoger wooncomfort en lagere energiekosten.

Bespaar energie met raamdecoratie!

Wist je dat het bekleden van je ramen met raamdecoratie een slimme manier is om energie te besparen? Door het gebruik van raamdecoratie wordt er een extra luchtspouw gecreëerd, vergelijkbaar met buitenzonwering, wat zorgt voor een betere isolatie van je ramen. Hierdoor kan de isolatiewaarde van enkel glas zelfs met wel 60% verbeteren! En dat betekent een lagere energierekening voor jou.

Maar hoe werkt het precies? Door de extra luchtspouw tussen het glas en de raamdecoratie wordt warmte binnen gehouden en koude lucht buiten gehouden. En dat is precies wat je wilt in de winter én zomer! Dus, of je nu gordijnenjaloezieën of plisségordijnen kiest, met raamdecoratie bespaar je energie en houd je je huis lekker warm (of koel) zonder extra kosten.

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Deel:

Facebook ShareURL
Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-