Erpe zonwering

Hor of horror?

Hor

De lente komt er weer aan, dus we kunnen weer heerlijk genieten van het buitenleven. Lekker de tuindeuren open en samen met een goed gezelschap gezellig vertoeven in de tuin.

Wat je natuurlijk niet wilt is dat je eind van de avond, wanneer het goede gezelschap richting huis is vertrokken, je tot de conclusie komt dat er een minder goed gezelschap is achter gebleven in je huis, namelijk muggen of andere insecten! Je mooie witte plafond vol met muggen, vliegen, bah dat is toch horror??

Een hor oplossing van Unilux houdt de horror buiten! 

Een investering in een hor verdient zich snel weer terug in de vorm van woongenot en comfort. Dus wacht niet te lang, als je nu investeert ga je er dit voorjaar ook al profijt van hebben. Wij, Erpe Zonwering, zijn officieel dealer van Unilux. Unilux is fabrikant van verschillende soorten raamhorren of deurhorren, en zijn als horrenspecialist vooral sterk in het produceren en leveren van topkwaliteit maatwerk producten. 

De kosten van hor?

Die bereken je makkelijk zelf online! Op de webshop van Unilux kun je eenvoudig je maten opgeven en dan rolt de prijs er vanzelf uit, makkelijk toch? Dan weet je direct waar je aan toe bent.

De horren laten monteren?

Installatie van horren door Erpe Zonwering laten verzorgen? Dat kan! Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of om een afspraak in te plannen. Wees er wel snel bij aangezien het seizoen begint en iedereen weer van het buitenleven wilt genieten.

Deel:

Facebook ShareURL
Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-