Lekker privacy

Je thuis is je veilige haven. Daar bepaal jij de rust, of juist de hectiek. Wat je thuis ook doet, het is jouw eigen aangelegenheid. Waar je uiteraard geen behoefte hebt aan pottenkijkers. Iedereen heeft behoefte aan privacy, of dat nu in de woonkamer is of in de tuin.

Even helemaal afgezonderd 

Er zijn volop middelen om te zorgen dat jouw privacy ook echt gewaarborgd wordt. Je kunt ervoor kiezen om inkijk te verminderen, of om die helemaal uit te schakelen. Met een ritzscreen kan er bijvoorbeeld niemand meer bij je binnen turen, maar kun jij nog wel naar buiten kijken. Wil je echt afgezonderd zijn van de buitenwereld, denk dan eens aan rolluiken. Deze verduisteren volledig en zijn ondoordringbaar. Zo zijn er talloze vormen van raamdecoratie, volledig af te stemmen op je wensen en op je interieur.

Stuur simpel warmte en koude van buitenaf

Zonwering houdt natuurlijk zonlicht tegen, maar heeft daarnaast nog meerdere functies. Zo vormen rolluiken en ritzscreens een slimme manier om energie te besparen. Eenmaal geïnstalleerd en in gebruik vormen ze een extra laag die een tussenruimte creëert. Deze tussenruimte zorgt ervoor dat lucht op zijn plek blijft: de warme lucht gaat niet naar buiten, de koude lucht komt niet naar binnen. Overdag laat je de zon je huis binnen schijnen en verwarmen, ’s nachts houd je deze warmte op slimme manier vast met behulp van je zonwering. In de zomer gaat dat precies andersom. Dan houdt zonwering de hitte buiten, waar je ’s avonds en ’s nachts je huis weer laat afkoelen door je ramen open te zetten.

Privacy, ook buitenshuis

Ook in de tuin wil je soms even helemaal ongestoord je ding kunnen doen. Al heb je nog zulke leuke buren, soms wil je je nu eenmaal onderdompelen in je eigen privacy. Ook om inkijk – of zelfs gehorigheid – in je tuin te verminderen zijn er talloze mogelijkheden. Bekijk ze eens rustig en doe er je voordeel mee. 

Deel:

Facebook ShareURL

Met de aanschaf van een zonnescherm V282 – Oviedo in september of oktober geniet je optimaal van de nazomer, ben je vroeger dan ooit voorbereid op het voorjaar en bespaar je bovendien €300 op je aankoop!