Lekker schaduw

Knikarm Semina Life

Na een lange winter zijn de eerste zonnestralen een warm welkom. Zon doet leven en warmte vinden we fijn, al komen zonnestralen niet altijd even goed uit. Teveel zon en warmte ervaren we als onprettig, met name in de zomer. Een oververhit terras, daar wil natuurlijk niemand zitten. Gelukkig kun je er heel eenvoudig schaduw creëren en zo een buitenklimaat tot stand brengen waar je je een stuk prettiger bij voelt.

Waar kies je voor? 

De keuze voor schaduw is voor iedereen verschillend. Die wordt gestuurd door het doel – hoeveel en wat voor schaduw wil je – en natuurlijk bepaald door je eigen smaak. Ook budget speelt een rol in je keuze. Een zonnescherm is een makkelijke en relatief snel te installeren toepassing om een flinke schaduwplek te creëren. Een zonnescherm is echter niet ideaal om te schuilen wanneer er een flinke plens regen valt. Wie dan toch buiten wil blijven zitten, kiest liever voor een degelijke terrasoverkapping. Samen met een verandazonwering vormt dit een zeer geschikt alternatief. Ga je nog een stapje verder, dan kom je uit bij een lamellendak. Die geeft veel schaduw en maakt tevens een imposante indruk.

Deel:

Facebook ShareURL

Met de aanschaf van een zonnescherm V282 – Oviedo in september of oktober geniet je optimaal van de nazomer, ben je vroeger dan ooit voorbereid op het voorjaar en bespaar je bovendien €300 op je aankoop!