PERGOLA ZONWERING kopen in Amersfoort

Bent u voor uw huis of bedrijf op zoek naar een pergola zonwering in Amersfoort? ERPÉ zonwering staat voor u klaar! Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering voor zowel de particulieren alsmede de zakelijke markt. Wij leveren u maatwerk pergola’s van topkwaliteit. Deze topkwaliteit gaat samen met een zeer scherpe prijs. Op deze manier wordt de zoektocht naar een pergola zonwering in Amersfoort pas echt leuk!

Pergola zonwering voor iedere plek

Een pergola zonwering in Amersfoort kan op iedere plek worden ingezet waar u schaduw nodig heeft. U kunt dit in uw tuin plaatsen, maar ook op het terras van uw horecagelegenheid. Daarnaast kan een pergola zonwering ook op uw dakterras door ERPÉ zonwering worden geplaatst. Het fijne aan pergola zonwering is dat deze constructie tijdens elke weersomstandigheid erg stevig is. Zo is het windvaster dan een zonnescherm of parasol. Mocht u interesse hebben naar pergola zonwering voor in Amersfoort, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Constructie pergola zonwering in Amersfoort

De pergola zonweringen van ERPÉ zonwering hebben stuk voor stuk een unieke constructie. Met subtiele staanders kan Pergola zonwering een zeer groot oppervlak bestrijken en van schaduw voorzien. Dat is ook meteen het grote verschil met ‘zwevende’ knikarmschermen. De staanders, ook wel palen, zorgen ervoor dat het doek veel verder uitgeschoven kan worden. Pergola zonwering is in Amersfoort ideaal om te gebruiken in grote tuinen en bij terrassen waar veel behoefte is aan schaduw op zonnige en warme dagen. Het doek zit zeer strak in de geleiders en is daardoor bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals stormen en windstoten. Tijdens regen kunt u er ook gewoon onder blijven zitten: wij hebben in ons assortiment heel wat doeken die 100% waterdicht zijn.

Voordelen pergola zonwering van ERPÉ

Wanneer u op zoek bent naar pergola zonwering in Amersfoort dan staan wij voor u klaar. Wij bieden u vele voordelen. Hieronder ziet u ze in een kort overzicht:

  • Doek bestrijkt een zeer groot oppervlak: veel schaduw
  • Stevige constructie van aluminium
  • Hoogwaardige merken Verano en Weinor verkrijgbaar
  • Blokkeert 90 tot 99% van de UV-straling
  • Leverbaar met modern afwateringssysteem
  • Staander eenvoudig in hoogte verstelbaar (bij de Weinor Plaza viva OptiStretch)
  • Acryldoeken leverbaar in diverse kleuren en dessins
  • Omkasting in verschillende kleuren leverbaar
  • Elektrisch bedienen
  • Erpé zonwering verzorgt uiteraard ook (gratis) inmeten en de montage (in een straal van 25 KM rondom Soesterberg)

Toppartner van Weinor

ERPÉ Zonwering is toppartner van Weinor OptiStretch systemen. Dit zijn doeken zonder rimpels of golven. Ze zijn uiterst windbestendig tot windkracht 6. Op zoek naar een waterdicht doek? Deze zijn van dit merk in diverse kleuren leverbaar. Het is een efficiënte bescherming tegen zon én regen. De OptiStretch systemen zijn stuk voor stuk stijlvol zonder schroeven. Op zoek naar een verticale zonwering? Ritzscreen VertiTex II is dan een goede optie voor u. U kunt de pergola gemakkelijk besturen via handzender, sensor of app. Wilt u een telescoopgeleider voor het afvoeren van regenwater ook dat kan als optie. Verder behoren dimbare LED-spots ook tot de mogelijkheden. Alle doeken zijn volledig op maat gemaakt en u krijgt er 7 jaar garantie op.

Premium Verano partner

ERPÉ Zonwering is naast toppartner van Verano en levert de Tumba pergola systemen en ook Premium Verano partner. Dit merk heeft ook wel de ‘Red Dot Product Design Award’ voor hun Pergola zonwering. Op zoek naar een waterdicht doek? Deze zijn van dit merk in diverse kleuren leverbaar. De doeken van Verano geven bescherming tegen zon, regen en wind. Het is een goed zonder rimpels of golven en daarmee zeer windvast. Het is volledig op maat gemaakt inclusief een gepatenteerd locking mechanisme, subtiele staanders en zijgeleiders van dezelfde grootte. Bij regen hoeft u niet bang te zijn voor de kwaliteit van het doek. Het beschikt namelijk over een superieur afwateringsmanagement.

Contact ERPÉ zonwering

Bent u op zoek naar een pergola zonwering voor in Amersfoort? Wij staan voor u klaar! Wij kunnen iedere pergola voor u op maat maken. U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier op de website. Direct een offerte aanvragen? Ook dat kan via de website. Graag tot ziens bij ERPÉ zonwering.