Erpe zonwering

Plissegordijnen: Een praktische en stijlvolle raamdecoratie

Erpe zonwering

Ben je op zoek naar een raamdecoratie die zowel praktisch als stijlvol is? Dan zijn plisségordijnen de perfecte keuze. Plisségordijnen hebben een unieke zigzagvorm en bieden de ideale combinatie van doorkijk, privacy en lichtinval. Bovendien zijn plissegordijnen geschikt voor verschillende soorten ramen, zoals dakramen, schuine ramen, driehoekige ramen, koepelramen en serres. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen en toepassingen van plisségordijnen, en geven we je tips voor het kiezen van de juiste plisségordijnen voor jouw interieur.

Plissegordijnen Omgeving Amersfoort, Utrecht, Soest En Zeist

Woon je in Amersfoort, Utrecht, Soest of Zeist? Dan ben je bij Erpe Zonwering aan het juiste adres voor de aanschaf van plisségordijnen op maat. Bij Erpe Zonwering werken deskundigen die je kunnen adviseren over de mogelijkheden van plisségordijnen voor jouw specifieke situatie. Ook met betrekking tot de installatie en onderhoud van plisségordijnen kunnen zij je van dienst zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van plisségordijnen bij Erpe Zonwering? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan!

Verduisterend, Blinderend en Warmtewerend

Plissé gordijnen hebben niet alleen een decoratieve functie, maar ook een praktische. Zo zijn er varianten die verduisterend werken, waardoor ze ideaal zijn voor slaapkamers. Maar er zijn er ook voldoende varianten die blinderend werken, zodat je geen last hebt van hinderlijk licht. Ook zijn er varianten die warmte- en zonwerend zijn, waardoor ze een positief effect hebben op het binnenklimaat. Kortom, Plissé gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook heel functioneel.

Verschillende Toepassingen van Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn niet alleen geschikt voor gebruik in huis, maar kunnen ook heel goed worden toegepast in kantoren, hotels, scholen en andere instellingen. Zo zijn er plissé gordijnen die geluidswerend werken en daardoor ideaal zijn voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorruimtes. Ook zijn er plissé gordijnen die brandvertragend zijn en daarmee voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Plissé gordijnen zijn dus een veelzijdige en veilige keuze!

 

Plissé gordijnen zijn raambekleding die bestaat uit een enkele laag stof die opgevouwen wordt in een zigzagpatroon. Het patroon zorgt voor een mooie uitstraling en geeft de gordijnen hun naam, omdat het lijkt op een accordeon. Ze zijn vergelijkbaar met vouwgordijnen, maar in plaats van horizontale panelen heeft een plissé gordijn een enkele, verticale laag stof die is opgevouwen in een zigzagpatroon.

Ja, onze glasafdichting wordt op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm bij jouw ramen. Dit zorgt voor optimale isolatie en energiebesparing.

Deel:

Facebook ShareURL
Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-