Rolgordijnen

Rolgordijnen met veer gemonteerd in Soest (21-apr-18)

Het koordloze rolgordijn van Epé  uit eigen productie wordt bediend door het rolgordijn aan de onderlat vast te pakken en deze op- en neer te bewegen. Dankzij de veer in de buis van het rolgordijn rolt deze daarna vanzelf op. Wilt u het rolgordijn stilhangen op een bepaalde plek? rol dan aan het bovenste tandwiel rechts boven in  en dan blijft het rolgodijn  op de  zijn plek en hij blijft automatisch hangen. U kunt dit rolgordijn ook bestellen met een elektrische motor, van Somfy of Brel beide op accu de bediening gaat dan via een afstandsbediening.of handig trekkoordje

Het koordloze rolgordijn is ook ideaal voor gebruik in kinderkamers, er zijn namelijk geen loshangende koorden! Het rolgordijn is op maat gemaakt en kan dus compleet naar wens samengesteld worden. U kiest zelf de maat, de kleur en de bediening. Vanwege het verduisterende doek kan er niet door het rolgordijn heen gekeken worden en is het  Rolgordijn van Erpé uit eigen productie gelijk childsafenty gemaakt.

Duorolgordijnen Soest (09-sep-15)

Duo rolgordijnen geplaats bij de fam. Wiekamp te Soest

Onlangs heb ik Duorolgordijnen uitgezocht in de Showroom van Erpe Zonwering te Soesterberg. Ongelooflijk wat een aanbod binnenzonwering er bestaat! Eerst de kleuren uitgezocht samen met de vriendelijke verkopers van Erpé zonwering, De meetafspaak/ montage verliep heel makkelijk. Mijn woning ziet er prachtig uit met de nieuwe raamdecoratie en ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Deel:

Facebook ShareURL

Met de aanschaf van een zonnescherm V282 – Oviedo in september of oktober geniet je optimaal van de nazomer, ben je vroeger dan ooit voorbereid op het voorjaar en bespaar je bovendien €300 op je aankoop!