Erpe zonwering

Rolgordijnen kopen

Rolgordijnen

Rolgordijnen met veer gemonteerd in Soest (21-apr-18)

Het koordloze rolgordijn van Erpé uit eigen productie wordt bediend door het rolgordijn aan de onderlat vast te pakken en deze op- en neer te bewegen. Dankzij de veer in de buis van het rolgordijn rolt deze daarna vanzelf op. Wilt u het rolgordijn stilhangen op een bepaalde plek? Rol dan aan het bovenste tandwiel rechtsboven en het rolgodijn blijft op de plek. U kunt dit rolgordijn ook bestellen met een elektrische motor, van Somfy of Brel. Deze zijn beiden op een accu de bediening via een afstandsbediening of via een handig trekkoordje.

Het koordloze rolgordijn is ook ideaal voor gebruik in kinderkamers, er zijn namelijk geen loshangende koorden! Het rolgordijn is op maat gemaakt en kan dus compleet naar wens samengesteld worden. U kiest zelf de maat, de kleur en de bediening. Vanwege het verduisterende doek kan er niet door het rolgordijn heen gekeken worden. 

Duorolgordijnen Soest (09-sep-15)

Onlangs heb ik Duorolgordijnen uitgezocht in de Showroom van Erpe Zonwering te Soesterberg. Ongelooflijk wat een aanbod binnenzonwering er bestaat! Eerst de kleuren uitgezocht samen met de vriendelijke verkopers van Erpé zonwering, De meetafspaak/ montage verliep heel makkelijk. Mijn woning ziet er prachtig uit met de nieuwe raamdecoratie en ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Deel:

Facebook ShareURL
Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-