Weinor Plaza Vivi

Door Erpé zonwering de zonwering én tuinkamer ineen. In de tuin van de familie Heemsbergen heeft Erpé zonwering een Weinor plaza Viva optistrech Pergola zonwering geplaatst. Een uitstekende keuze, want de Plaza viva optiscrech fungeert als zonwering én regenbescherming ineen. door dat deze zon- en regenpergola ervoor zorgt dat uw terras bijna altijd te gebruiken is. Zon, regen en wind komen de Pergola niet binnen, waardoor het niet alleen in de zomer, maar ook daarbuiten een bruikbare oplossing is.

Het typische Nederlandse weer is daarom geen spelbreker meer, voor de Viva Plaza Pergola van Weinor. Hier werden de staanders stevig verankerd met een betonpoer , en is eén van de staanders extra uitgerust met de optionele telescopische staander die er voor zorgt dat het regenwater, in het geval van een bui, op een goede manier afgevoerd wordt. Het doek van

De Viva Plaza Optiestrech Pergola wordt bedekt met een polyester doek. Dit doek is UV bestendig, waterdicht en tegen micro-organismen behandeld, om een zo goed mogelijke kleurkwaliteit en langere levensduur te garanderen. Het doek is 6 meter breed en heeft maximaal 5 meter uitval.

Voor welk doek kies ik?

Bij het kiezen van een doek is er keuze uit meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 framekleuren. We hebben dus voor ieder wat wils. Wilt u hier meer over weten over vraag hier u vrijblijvende offerte aan of download de brochure of vraag een offerte aan

Deel:

Facebook ShareURL

Met de aanschaf van een zonnescherm V282 – Oviedo in september of oktober geniet je optimaal van de nazomer, ben je vroeger dan ooit voorbereid op het voorjaar en bespaar je bovendien €300 op je aankoop!