Erpe zonwering

Weinor Plaza Vivi

Rolgordijnen

In de tuin van de familie Heemsbergen heeft Erpé zonwering een Weinor plaza Viva optistrech Pergola zonwering geplaatst. Een uitstekende keuze, want de Plaza viva optiscrech fungeert als zonwering én regenbescherming ineen. Door deze zon- en regenpergola is uw terras bijna altijd te gebruiken. Zon, regen en wind komen de Pergola niet binnen, waardoor het niet alleen in de zomer, maar ook daarbuiten een bruikbare oplossing is.

Het typische Nederlandse weer is daarom geen spelbreker meer voor de Viva Plaza Pergola van Weinor. Hier werden de staanders stevig verankerd met een betonpoer, en is eén van de staanders extra uitgerust met de optionele telescopische staander die er voor zorgt dat het regenwater op een goede manier afgevoerd wordt.

De Viva Plaza Optiestrech Pergola wordt bedekt met een polyester doek. Dit doek is UV bestendig, waterdicht en tegen micro-organismen behandeld, om een zo goed mogelijke kleurkwaliteit en langere levensduur te garanderen. Het doek is 6 meter breed en heeft maximaal 5 meter uitval.

Voor welk doek kies ik?

Wij bieden meer dan 150 doekdesigns en meer dan 200 framekleuren. We hebben dus voor ieder wat wils. Wilt u hier meer over weten? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op of vraag een offerte aan!

 

Deel:

Facebook ShareURL
Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-