ZONWERING De Bilt

Zonwering voor in De Bilt vindt u ook op een steenworp afstand in het nabijgelegen Soesterberg, bij ERPÉ Zonwering. Al ruim 35 jaar gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering voor zowel de particuliere en de zakelijke markt. Achter de compleet vernieuwde showroom vindt u onze fabriek waar veel van onze producten door eigen vakmensen op maat worden geproduceerd. Door onze eigen productieafdeling besparen we op de inkoop, kunnen we maatwerk van topkwaliteit leveren én een zeer scherpe prijs bieden!

Onze collectie moet voldoen aan voldoende keuze materiaal, up-to-date met de trends van nu en uiteraard een goede kwaliteit met daaraan verbonden een goede prijsverhouding. Stilstand is achteruitgang en daarom worden er steeds weer nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd.

Laat u adviseren door onze woonexperts die er in opgeleid zijn er iets moois van te maken en niet geheel onbelangrijk, binnen uw budget te blijven! Wij hebben regelmatig acties en zeer scherpe aanbiedingen. Komt u gewoon eens langs in de showroom en laat u overtuigen door onze prachtige presentatie en ervaren vakmensen, de koffie staat altijd klaar en u kunt gratis parkeren voor de deur!

Erpé Zonwering De Bilt: stel uw zonwering zelf samen

U kunt bij ons helemaal zelf uw zonwering samenstellen. Maak een keuze voor de juiste maten, kleuren en opties en wij leveren de zonwering bij u in De Bilt. Indien gewenst worden deze ook nog voor u vakkundig gemonteerd.

Verano actie

Actie

ZONNESCHERMEN IPANEMA & OVIEDO NU MET GRATIS ELEKTRISCHE BEDIENING T.W.V. €287,-