Officieel Verano en Weinor ZONWERING dealer Tull en het Waal

ERPÉ is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering voor zowel de particulieren alsmede de zakelijke markt. Achter de vernieuwde showroom vindt u de fabriek waar veel van onze producten door eigen vakmensen worden vervaardigd. Door onze eigen productieafdeling kunnen wij maatwerk op topkwaliteit leveren met een zeer scherpe prijs.

Onze collectie moet voldoen aan voldoende keuze materiaal, up to date met de trends van nu en uiteraard een goede kwaliteit met daaraan verbonden een goede prijsverhouding. Stilstand is achteruitgang en daarom worden er steeds weer nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd.

Laat u adviseren door onze woonexperts die er in opgeleid zijn er iets moois van te maken en niet geheel onbelangrijk, binnen uw budget te blijven! Wij hebben regelmatig acties en zeer scherpe aanbiedingen. Komt u gewoon eens langs in de showroom en laat u overtuigen door onze prachtige presentatie en ervaren vakmensen, de koffie staat altijd klaar en u kunt gratis parkeren voor de deur!

U kunt bij ons helemaal zelf uw zonwering samenstellen. Maak een keuze voor de juiste maten, kleuren en opties en wij leveren de zonwering bij u in Tull en het Waal. Indien gewenst worden deze ook nog voor u vakkundig gemonteerd.

Najaarsactie

Ontvang 30% korting op een solarmotor

Van 16 oktober t/m 26 november ontvang je 30% korting op de solarmotor van een rolluik of ritsscreen op zonne-energie.