FAQ

Maak kennis met ERPÉ Zonwering, uw vertrouwde partner sinds 1998. Op deze pagina vindt u alle informatie en veelgestelde vragen over ERPÉ Zonwering en onze producten.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Erpe zonwering

Over ERPÉ Zonwering

Erpé Zonwering is iedere week van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

U kunt contact opnemen met Erpé Zonwering door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 (0) 346 351 179.

Zeker, wij verwelkomen u graag in onze showroom voor een uitgebreid en passend advies. Onze showroom bevindt zich in Soesterberg.

U kunt via de website een offerte aanvragen voor het bestellen van de zonwering of kom gerust langs bij ons in de showroom.

Erpé zonwering heeft een uitgebreid assortiment met daarin glasafdichting, zonneschermen, zonwering, lamellendaken, markiezen, rolluiken, ritzscreens en uitvalschermen.

Erpé zonwering is verkrijgbaar in diverse plekken in Nederland. Bekijk hier alle plaatsen in Nederland.

Bij Erpé Zonwering staat vakmanschap centraal met passie voor het vak. Maatwerk is dus zeker mogelijk bij Erpé Zonwering. Graag geven wij een passend advies voor uw woning. Neem bij vragen gerust contact op met ons.le Inhoud

Erpé Zonwering komt uw zonwering monteren aan huis. Wanneer u besluit uw zonwering te kopen bij Erpé Zonwering kunt u service aan huis verwachten.

Bij Erpe Zonwering kunt u zeker online een offerte aanvragen. Vraag hier online uw offerte aan.

Erpe zonwering biedt diverse merken aan binnen het assortiment. Dit zijn de merken Verano, Zonnelux, Brel Solar, KeJe Splendid, Somfy, Weinor en Inside blinds.

Het kiezen van de juiste zonwering

Als u van plan bent om zonwering te kopen zijn er diverse zaken waar u op moet letten. Zo is het belangrijk om de afmetingen te weten van de plek waar de zonwering mag komen. Daarnaast is het ook belangrijk om te bekijken welk type zonwering mogelijk is voor uw woning. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Bij Erpe Zonwering heeft u keuze uit diverse soorten zonwering, zoals bijvoorbeeld zonneschermen, zonwering, lamellendaken, markiezen, rolluiken, ritzscreens en uitvalschermen.

Bij het kiezen van uw zonwering heeft u bij Erpé zonwering zeker keuze uit diverse materialen, zoals kunststof of hout.

Bij het kiezen van uw zonwering heeft u bij Erpé zonwering zeker keuze uit diverse kleuren, zoals bruin of zwart.

Onderhoud zonwering

Uw zonwering is natuurlijk een opvallend onderdeel in de tuin en/of in huis. Daarom is het natuurlijk fijn om de zonwering schoon te maken voor de zomerse maanden. Op deze pagina leest u diverse tips over het schoonmaken van uw zonwering.

Het wordt aangeraden om uw zonnescherm 1 a 2 keer per jaar schoon te maken. Lees op deze pagina diverse tips om uw zonnescherm schoon te maken.

Verano actie

€ 100,- korting op iMove® Solarmotor

Bij aankoop van een rolluik of ritzscreen® V550 op zonne-energie ontvangt je €100,- korting op de iMove® solarmotor!