FAQ

Maak kennis met ERPÉ Zonwering, uw vertrouwde partner sinds 1998. Op deze pagina vindt u alle informatie en veelgestelde vragen over ERPÉ Zonwering en onze producten.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Weinor plaza viva Vertitex

Over ERPÉ Zonwering

Erpé Zonwering is iedere week van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

U kunt contact opnemen met Erpé Zonwering door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 (0) 346 351 179.

Zeker, wij verwelkomen u graag in onze showroom voor een uitgebreid en passend advies. Onze showroom bevindt zich in Soesterberg.

U kunt via de website een offerte aanvragen voor het bestellen van de zonwering of kom gerust langs bij ons in de showroom.

Erpé zonwering heeft een uitgebreid assortiment met daarin glasafdichting, zonneschermen, zonwering, lamellendaken, markiezen, rolluiken, ritzscreens en uitvalschermen.

Erpé zonwering is verkrijgbaar in diverse plekken in Nederland. Bekijk hier alle plaatsen in Nederland.

Bij Erpé Zonwering staat vakmanschap centraal met passie voor het vak. Maatwerk is dus zeker mogelijk bij Erpé Zonwering. Graag geven wij een passend advies voor uw woning. Neem bij vragen gerust contact op met ons.le Inhoud

Erpé Zonwering komt uw zonwering monteren aan huis. Wanneer u besluit uw zonwering te kopen bij Erpé Zonwering kunt u service aan huis verwachten.

Bij Erpe Zonwering kunt u zeker online een offerte aanvragen. Vraag hier online uw offerte aan.

Erpe zonwering biedt diverse merken aan binnen het assortiment. Dit zijn de merken Verano, Zonnelux, Brel Solar, KeJe Splendid, Somfy, Weinor en Inside blinds.

Het kiezen van de juiste zonwering

Als u van plan bent om zonwering te kopen zijn er diverse zaken waar u op moet letten. Zo is het belangrijk om de afmetingen te weten van de plek waar de zonwering mag komen. Daarnaast is het ook belangrijk om te bekijken welk type zonwering mogelijk is voor uw woning. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Bij Erpe Zonwering heeft u keuze uit diverse soorten zonwering, zoals bijvoorbeeld zonneschermen, zonwering, lamellendaken, markiezen, rolluiken, ritzscreens en uitvalschermen.

Bij het kiezen van uw zonwering heeft u bij Erpé zonwering zeker keuze uit diverse materialen, zoals kunststof of hout.

Bij het kiezen van uw zonwering heeft u bij Erpé zonwering zeker keuze uit diverse kleuren, zoals bruin of zwart.

Erpe zonwering levert zonwering in diverse plaatsen, waaronder Amersfoort, Barneveld, Nieuwegein, Utrecht en Veenendaal. Bekijk op deze pagina alle plaatsen waar wij zonwering leveren.

Erpe zonwering verkoopt zonwering in diverse maten en soorten. Door het brede assortiment bieden wij vrijwel altijd zonwering aan die geschikt is voor uw woning.

Onderhoud zonwering

Uw zonwering is natuurlijk een opvallend onderdeel in de tuin en/of in huis. Daarom is het natuurlijk fijn om de zonwering schoon te maken voor de zomerse maanden. Op deze pagina leest u diverse tips over het schoonmaken van uw zonwering.

Het wordt aangeraden om uw zonnescherm 1 a 2 keer per jaar schoon te maken. Lees op deze pagina diverse tips om uw zonnescherm schoon te maken.

De windklasse waaraan buitenzonwering voldoet, verschilt per type zonwering en de fabrikant. Lees op in dit blog meer over de windklasse van zonwering.

Zonwering heeft jaarlijks onderhoud nodig. Zo moet het doek netjes onderhouden worden, maar moet de motor ook eens in de zoveel tijd worden nagekeken. 

Via de volgende procedure reinig je eenvoudig jouw doek:

– Lichte verontreinigingen kunnen met een kleurloze gum worden verwijderd.
– Bevochtig het doek met schoon water, zo wordt ingedroogd vuil zacht.
– Gebruik lauwwarm water (max. 40°C) met een 5 tot 10% oplossing van fijnwasmiddel.
– Met een spons het schuim op het doek aanbrengen, niet inwrijven!
– Schuim 15 tot 20 minuten laten inwerken.
– Met veel schoon water naspoelen.
– Doek laten drogen. Hogedrukreiniger en wasmachine zijn absoluut taboe, want deze beschadigen het doek.

Tijdens de winterdagen is het belangrijk om je zonwering goed te blijven controleren. Bij lichte vorst is het namelijk al mogelijk dat je zonwering of rolluik vast is gevroren. Is dit jou overkomen? Laat dan direct te schakelaar los en laat het rolluik of de zonwering in de positie waarin het zit. De motor draait anders namelijk door en dat kan leiden tot een defecte motor.

Lees in dit blog alles over  vastgevroren zonwering